Over Mei-Lin

Gun jezelf rust. Uit rust komt de kracht.

Oprichter & Preventief Masseur


Mijn naam is Mei-Lin, geboren in Taiwan en opgegroeid in Nederland. Mijn passie voor mensen, cultuur en diversiteit breng ik met veel liefde over in mijn werk. En wat is er nu mooier dan een stukje van de Aziatische cultuur naar het Westen brengen?  


OPLEIDING THAI DEE INSTITUUT

In 2018 heb ik de opleiding als preventief masseur in de Thaise yogamassage (TYM) afgerond aan het officiële Thai Dee instituut te Nieuwegein. Thai Dee is een door de KTNO, BATC, NVST & CRKBO erkend opleidingsinstituut in Nederland gespecialiseerd in verschillende vormen van Thaise massage, zoals stoelmassage, yogamassage, zwangerschapsmassage en therapeutische massage. Ik heb de de eer gehad om les te krijgen van Tirza Bottema, grondlegger van de Thaise yogamassage. Door haar achtergrond in fysiotherapie en antropologie heb ik tijdens mijn opleiding naast praktische kennis ook theoretische kennis opgedaan over anamnese en onderzoek,  bewegingsleer, anatomie van spieren, botten en gewrichten, en bedrijfsethiek.

MASSEUR, SPREKER & COACH

Naast mijn activiteiten als preventief masseur ben ik spreker, gastlesdocent en NLP coach*. Ik help mensen om talent in hen naar boven te halen en om zich (weer) gelukkig te voelen. De opleiding van Thai Dee was voor mij een bewuste keuze om op een andere, nieuwe manier nog meer bij te kunnen dragen aan onze Westerse maatschappij. Een maatschappij waarin we bijna non-stop leven in een continue stroom van drukte, prikkels en afleiding. In ons achterhoofd weten we dat voldoende rust nemen belangrijk is, maar helaas zijn we hier niet altijd op tijd bewust mee bezig. Het hebben van een burn-out is vandaag de dag immers geen uitzondering meer. Hoewel massage een passie voor mij is geworden houd ik me dagelijks voornamelijk bezig met mijn grootse passie en ambitie voor spreken en coaching. Massagebehandelingen en workshop-arrangementen bij Clothes-On Massage bieden daarom ook een totaalbeleving.

POSITIEVE VERANDERING

De focus ligt bij mij op het creëren van positieve verandering. Goed om te weten is dat bij iedere workshop van mij ligt de nadruk niet zozeer ligt op het aanleren van een lange reeks technieken, maar eerder op ontspanning, verbinding en plezier maken. Ik heb gemerkt dat dit nog veel waardevoller is voor mijn doelgroep; mensen die op ieder vlak in hun leven positieve verandering willen ervaren. Massage is hiervoor een prachtig startpunt!

Vertrouwen, Toegankelijkheid en Liefdevolle aandacht

DOEL & TECHNIEK

Mijn doel is om vertrouwen, toegankelijkheid en liefdevolle aandacht in de massagesector te creëren. In deze sector zie ik op bepaalde gebieden verontrustende ontwikkelingen. Tijd is geld en in sommige gevallen gaat kwaliteit verloren door de focus op kwantiteit. Daarnaast bestaan er nog steeds "Thaise" massagesalons in Nederland die weinig gelijkenissen met de Thaise massage hebben. De effectiviteit van dergelijke massages staat open voor discussie. Het is op zijn minst verwarrend te noemen. Aziatische massagetechnieken kunnen namelijk ongekend helende effecten voor lichaam en geest hebben, mits goed uitgevoerd. Ik vind het mooi en dankbaar wanneer ik stress en pijnklachten bij mensen kan verlichten. Doordat ik in mijn massagebehandelingen dieper op de spieren en gewrichten behandel - niet alleen op de huidoppervlakte - werken de massages langer en effectiever door. Tevens geef ik cliënten graag uitleg over massagetechnieken en mogelijke oorzaken van klachten, zodat zij hier ook na de massage zelf mee verder kunnen.                                                                       

EXPERTISE & DOELGROEP

Mijn expertise ligt met name in het behandelen van mensen met veel drukte in het hoofd veroorzaakt door stress, piekeren of depressieve gedachten en gevoelens. Soms kan dit te maken hebben met ad(h)d en hoogsensitiviteit. Als coach richt ik me voornamelijk op mensen die moeite hebben met loslaten of juist met hechten en met voelen.

Bij twijfel adviseer ik je om contact met me op te nemen door me simpelweg te bellen of een appje te sturen. Zowel coaching als massage is zeer persoonlijk. Bij de één voel je nou eenmaal een klik en bij de ander niet. Doe wat goed voelt!

__

*NLP coaching: 

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een studie naar de gelukkigste, de meest invloedrijke én de meest succesvolle mensen in onze huidige maatschappij. Het is één van de krachtigste methoden voor persoonlijke ontwikkeling wereldwijd.


©2020 Clothes-On Massage
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin