Op locatie

Bij Clothes-On Massage zijn we flexibel wat betreft locaties! Momenteel is Clothes-On Massage voornamelijk actief in de regio's Breda-Den Bosch en in regio Rotterdam.


In-company

De gezondheid en vitaliteit van ons personeel speelt een belangrijke rol in het voorkomen van uitval op de werkvloer. Oftewel: een kleine investering met een hoog rendement. Bovendien creëren massages een fijne sfeer van rust en ontspanning. Zélfs in de drukste periodes.

Clothes-On Massage biedt hierin oplossingen door het aanbieden van workshops en massages op projectbasis. Is uw organisatie toe aan een vitaliteitsboost?

Op school

Kinderen hebben veel prikkels te verwerken en ervaren steeds meer drukte om zich heen. Sociale drukte, maar ook prestatiedruk. Dit uit zich in veel gevallen in stress en zorgen. Iets wat we onze kinderen niet gunnen. Een kind moet zorgeloos kind kunnen zijn.

Wegens onze ruime ervaring met deze doelgroep biedt Clothes-On Massage hierin oplossingen door enthousiast en spelenderwijs kinderworkshops aan te bieden op school.

Aan huis

Blijf je liever thuis? Mogelijk omdat je je daar het meest op je gemak voelt of omdat je moeilijk ter been bent of om een andere reden niet in staat bent om richting het zuiden van het land te reizen. Dat begrijpen we bij Clothes-On Massage helemaal! 

In de meeste gevallen is het mogelijk om een massage aan huis te reserveren in de regio's Midden- en Zuid-Nederland. 

Sociale initiatieven

Heb je een goed initiatief met een maatschappelijke insteek? Bijvoorbeeld vanuit een stichting of vereniging?

Clothes-On Massage staat altijd open voor samenwerking met mooie projecten in de regio. 

Studie -en studentenverenigingen

Zoek jij een leuke, leerzame en nuttige workshop voor jouw studie -of studentenvereniging? Bijvoorbeeld als teambuilding activiteit binnen jullie bestuur of commissie? Of misschien ter gelegenheid van jullie lustrumviering dit jaar? Bij Clothes-On Massage zit je gegarandeerd goed! 

We zijn een jong en dynamisch bedrijf en richten ons graag op de doelgroep studenten.

 Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in voor meer informatie! 


N.B. Voor massages op locatie wordt een toeslag in rekening gebracht voor de reiskosten (€0,19 per kilometer).


- Voor regio Breda-Den Bosch gerekend vanaf Tilburg.

- Voor regio Rotterdam gerekend vanaf Dordrecht.

©2020 Clothes-On Massage
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin