Behandelingen van Clothes-On Massage hebben een helende werking bij uiteenlopende lichamelijke en geestelijke klachten.

Behandelingen

De massages van Clothes-On Massage worden uitgevoerd over de kleding heen op een stoel of op een comfortabele massagemat. Dit maakt de massages zeer geschikt voor hen die het prettiger vinden om de kleding aan te houden en in het bijzonder voor kinderen, jongvolwassenen en belangstellenden die minder bekend zijn met massages. Ik geef je tevens graag persoonlijke uitleg, informatie en advies over de behandelingen.

We geven voornamelijk volledige lichaamsmassages waarbij we werken met aandachtsgebieden. De meeste lichamelijke klachten trekken namelijk door naar spieren in verschillende delen van het lichaam. De massagebehandelingen hebben een helende werking bij uiteenlopende lichamelijke en geestelijke klachten. Uiteraard ben je ook van harte welkom indien er geen indicatie van klachten aanwezig is.Massagebehandelingen bij Clothes-On Massage bestaan uit een volledige lichaamsmassage met één of twee aandachtsgebieden naar keuze.Maak je voor het eerst een afspraak bij Clothes-On Massage? 

Dan is een intakegesprek met anamnese (doorlopen van relevante medische omstandigheden)  inbegrepen. Hierdoor is persoonlijke afstemming op specifieke klachten en aandachtsgebieden mogelijk.


Voorbeelden van klachten:

  • Lichamelijke klachten (o.a. vastzittende spieren in nek en schouders, zeurende pijn in de rug, migraine)
  • Psychische klachten (o.a. stress, piekeren, drukte in het hoofd, vermoeidheid)

©2020 Clothes-On Massage
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
In het bijzonder voor kinderen, jongvolwassenen en belangstellenden die minder bekend zijn met massages